ua en ru

Пожежа в Португалії: кількість постраждалих зросла до 204 осіб

Пожежа в Португалії: кількість постраждалих зросла до 204 осіб Фото: пожежа в Португалії (webscreenshot YouTube RT channel)

Семеро постраждалих перебувають у критичному стані

Число постраждалих в результаті лісових пожеж в Португалії зросла до 204 осіб, 7 з них перебувають у критичному стані. Про це повідомляє ASemana, посилаючись на дані Національного інституту швидкої допомоги (INEM).

"В результаті пожежі постраждали 204 людини. З них 179 при пожежі в окрузі Лейрії та 25 в окрузі Коїмбри", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, семеро постраждалих перебувають у критичному стані, у тому числі одна дитина, 4 пожежних і дві цивільні особи. Повідомляється, що кількість загиблих не змінилася - 64 людини.

Так, на 11 осередках пожежі в середу, 21 червня 2017 року, були задіяні 2664 рятувальників, за підтримки 916 спецзасобів і 15 повітряних спецзасобів. Найнебезпечнішими залишаються осередки пожежі в округах Коїмбри і Лейри.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що число загиблих в результаті масштабних лісових пожеж в окрузі Лейрія " (Португалія) зросло до 64 осіб.