ua en ru

Пожежа в Одесі: поліція затримала ще трьох людей

Пожежа в Одесі: поліція затримала ще трьох людей Фото: пожежа в готелі "Токіо Стар" ("Думська")

Це управителька ще одного готелю і два електрики

У справі про пожежу в одеському готелі "Токіо Стар" затримали ще трьох осіб, у тому числі управительку ще одним готелем. Про це пише РБК-Україна з посиланням на місцеве видання "Думская".

Відзначається, що правоохоронці почали масштабну операцію перевірок після пожежі, що забрала життя 9 людей. Пише, що протягом дня 18 серпня провели обшуки на всіх об'єктах, що належать власнику готелю Вадиму Чорному.

Йдеться, зокрема, про готель "Зірка". Крім самого бізнесмена, затримано ще три людини. Це керуюча готелем "Зірка" і двоє техніків, які займалися проведенням і дрібним ремонтом.

"У "Токіо" вилучили документи, гроші з сейфа на ресепшені, обшукали кімнати. Також обшукали належать Вадима Чорного апартаменти", - пише "Думська".

Нагадаємо, раніше в Одесі правоохоронні органи затримали Вадима Чорного, власника готелю "Токіо Стар", де в ніч на суботу, 17 серпня, сталася пожежа.

Відзначимо, пожежа в готелі "Токіо Стар" сталася в ніч на 17 серпня. В результаті трагедії не менше 19 людей постраждали, з них 9 загинули. Обставини події з'ясовуються. Правоохоронці вже порушили кримінальне провадження за порушення вимог пожежної безпеки.