ua en ru

Пожежа в Одесі: підозру оголошено художньому керівнику загиблих дітей

Пожежа в Одесі: підозру оголошено художньому керівнику загиблих дітей Фото: дитячий табір Вікторія ("Думська")

Загоряння почалося в її кімнаті, і вона була єдиною дорослою у згорілому корпусі

Поліція оголосила про підозру і допитала керівника танцювального колективу "Адель" Тетяну Єгорову, чиї підопічні загинули у страшній пожежі табору "Вікторія", і в кімнаті якої сталося загоряння. Про це повідомили батьки дітей-учасників ансамблю, передає "Думська".

"З'ясувалося, що загоряння почалося в її кімнаті, і вона була єдиною дорослою у згорілому корпусі", - розповіли батьки.

Зазначено, що сьогодні Єгорову допитували в Київському відділі поліції міста. Як повідомляється, під час допиту їй стало зле, викликали швидку допомогу, проте жоден міський медичний заклад не приймав пацієнтку. В результаті художнього керівника відвезли до приватного медзакладу.

Водночас батьки впевнені, що Єгорова врятувала життя їхніх дітей, тому що вона виводила вихованців із палаючої будівлі.

Крім того, за словами батька однієї з учасниць колективу, при поселенні діти скаржилися на те, що в їхньому корпусі не можна було нормально купатися, оскільки періодично било струмом. І тоді, за інформацією видання, адміністрація табору порадила їм надягати в душі гумові капці.

Вимкнуту сигналізацію також пояснили тим, що вона спрацьовувала щодня, тому її відключили на ніч, щоб вона нікого не будила.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що внаслідок пожежі у дитячому таборі в Одесі в ніч на 16 вересня 2017 року загинуло три дитини. Пізніше за фактом події поліція розпочала кримінальне провадження.