ua en ru

Пожежа на нафтобазі під Києвом повністю погашено, - ДСНС

Пожежа на нафтобазі під Києвом повністю погашено, - ДСНС Фото: пожежа на нафтобазі під Києвом

Пожежники поливають територію і охолоджують резервуари

Пожежа на нафтобазі "БРСМ-Нафта" під Києвом повністю погашено. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

"Станом на 7 год. 13 червня в смт Глеваха Васильківського району на території нафтобази ТОВ "Бытремонтстройматериалы" горіння не спостерігається", - йдеться в повідомленні.

Зараз на місці пожежі, що сталася 8 червня 2015 р., проводяться роботи по проливання території і охолодження резервуарів. З метою забезпечення безпеки громадян організована охорона і обмеження доступу на територію нафтобази силами Національної гвардії України.

Також на місці пожежі на нафтобазі під Києвом в цілодобовому режимі працює Штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації ДСНС України.

Нагадаємо, у Васильківському районі Київської обл. 8 червня на території "БРСМ-Нафта" сталося загоряння одного з резервуарів з пальним. Пізніше вогонь перекинувся на інші резервуари. За час пожежі на нафтобазі сталася низка вибухів. В результаті пожежі загинуло 5 осіб і постраждали 15.