ua en ru

Пожежу на "Лівобережній" ліквідовано, входи на станцію відкрито

Пожежу на "Лівобережній" ліквідовано, входи на станцію відкрито Фото: ст. метро "Лівобережна" (kyivcity.gov.ua)

Відкрито вестибюль зі сторони готелю "Турист"

У Києві пожежу біля станції метро "Лівобережна" ліквідовано, відкритий на вхід і вихід один з вестибюлів станції, який був закритий у зв'язку з пожежею. Про це йдеться у повідомленні прес-служби київського метрополітену у Twitter.

"Увага! Один вестибюль (зі сторони готелю "Турист") станції "Лівобережна" відчинено на вхід та вихід", - йдеться у повідомленні.

Пожежу на "Лівобережній" ліквідовано, входи на станцію відкритоПожежу на "Лівобережній" ліквідовано, входи на станцію відкритоПожежу на "Лівобережній" ліквідовано, входи на станцію відкритоПожежу на "Лівобережній" ліквідовано, входи на станцію відкрито

Фото: пожежа на "Лівобережній" (РБК-Україна, kyiv.dsns.gov.ua)

Додамо, що, за даними Держслужби з надзвичайних ситуацій Києва, пожежу ліквідовано о 18:21. Причини загоряння встановлюються.

Пізніше в київському метрополітені повідомили, що відкриті всі входи на станцію.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що пожежу біля входу на станцію метро "Лівобережна" у Києві локалізовано. Інформація про про пожежу у середу, 28 березня, біля входу на станцію метро "Лівобережна" рятувальники отримали о 17:12. Пожежа виникла виникло в одноповерховому магазині, який знаходиться біля входу. О 17:48 пожежу на площі 100 кв. м локалізовано.

Ззаначимо, що прем'єр-міністр України Володимир Гройсман доручив Міністерству внутрішніх справ (МВС) та Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДСНС) провести масштабні перевірки торгових центрів, дитсадків і шкіл після пожежі в російському Кемерово.