ua en ru

Пожежа у таборі "Вікторія": прокуратура скерувала обвинувачення проти директора до суду

Пожежа у таборі "Вікторія": прокуратура скерувала обвинувачення проти директора до суду Фото: на місці пожежі у таборі "Вікторія" (facebook.com/Поліція Одеської області)

Завершене досудове розслідування щодо екс-керівника Київського відділу ДСНС та інспектора

Прокуратура Одеської області у середу, 28 лютого, скерувала до Київського районного суду Одеси обвинувальний акт стосовно директора табору "Вікторія" Петроса Саркісяна. Про це повідомила прес-служба прокуратури Одеської області.

Зі слів прокурора Одеської області Олега Жученка, слідчі прокуратури також завершили досудове розслідування щодо колишнього керівника Київського відділу ДСНС та інспектора, яких підозрюють у службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 Кримінального кодексу України).

Зазначається, що наразі підозрювані ознайомлюються з матеріалами справи, після чого обвинувальні акти буде скеровано до суду для розгляду по суті.

Також за втручання прокуратури за позовом ГУ ДСНС в Одеській області окружний адміністративний суд зупинив діяльність дитячого табору "Вікторія".

Нагадаємо, в ніч на 16 вересня 2017 року сталася пожежа в дитячому таборі "Вікторія" в Одесі, у результаті якої загинули три дитини. 30 листопада директор табору був заарештований без права застави.

12 січня 2018 року суд продовжив арешт Саркісяна ще на 60 діб.