ua en ru

Пожежа в таборі під Одесою: поліція відкрила нову кримінальну справу

Пожежа в таборі під Одесою: поліція відкрила нову кримінальну справу Фото: місце пожежі (facebook.com/gunp.odessa)

Стосовно двох затриманих тривають слідчі дії

В Одесі поліція відкрила третю кримінальну виробництво за ст. 366 "Службове підроблення". Про це заявив начальник ГУ Нацполіцйї в Одеській області Дмитро Головін, передає прес-служба поліції області в Facebook.

За словами Головіна, поліція розслідує три кримінальні провадження за фактом пожежі в дитячому таборі під Одесою. Зазначено, що розслідуванням пожежі займається слідча група зі співробітників поліції і прокуратури.

"За фактом пожежі в спортивно-оздоровчому таборі "Вікторія" відкрито три кримінальні провадження, передбачених ст. 270 "Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки", ст. 366 "Службове підроблення" та ст. 367 "Службова недбалість" Кримінального кодексу України. Для розслідування причин, які призвели до загибелі дітей створена спільна робоча група до складу якої увійшли, як працівники прокуратури і поліції Одеської області, так і кращі працівники Головного слідчого управління, які мають досвід розслідування даного категорій справ, а саме пожеж", - заявив начальник одеської поліції.

Головін додав, що стосовно двох затриманих - директора табору і однієї із співробітниць тривають слідчі дії.

Опубліковано Поліція Одеської області 22 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше голова Національної поліції Сергій Князєв заявив, для розслідування обставин загибелі дітей в Одесі створена спільна робоча група.