ua en ru

Пожежа на Хрещатику: поліція відкрила справу за фактом інциденту

Пожежа на Хрещатику: поліція відкрила справу за фактом інциденту Фото: пожежа на Хрещатику (РБК-Україна)

Слідство планує встановити причини пожежі на Хрещатику за допомогою експертизи

За фактом пожежі на вулиці Хрещатик у центрі Києва розпочато кримінальне провадження. Про це повідомили в прес-службі Нацполіції Києва.

"За фактом пожежі слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу. Остаточна причина пожежі буде встановлена в ході слідства, у тому числі за результатами призначених експертиз", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, в результаті інциденту були знищені другий і третій поверхи приміщення центрального гастроному, а також вогнем пошкоджено перекриття будівлі.

Так, пожежа сталася вчора у 16:57 на вулиці Хрещатик Шевченківського району столиці. До правоохоронців надійшло повідомлення про задимлення на даху колишнього центрального гастроному.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій України загасили пожежу на Хрещатику у Києві в будівлі колишнього центрального гастроному в 21:04 20 червня 2017 року.