ua en ru

Пожежа в Києві: в квартирі знайдено тіла з ознаками насильницької смерті

Пожежа в Києві: в квартирі знайдено тіла з ознаками насильницької смерті Фото: у поліції розповіли подробиці пожежі в Києві (president gov.ua)

Поліція порушила кримінальну справу за статтею за вбивство

За попередньою версією, чоловік вбив двох жінок, підпалив їх і вистрибнув з вікна, внаслідок чого в багатоповерхівці в Шевченківському районі Києва виникла пожежа. Про це Facebook повідомляє прес-служба київської поліції.

"Попередньо встановлено, що киянин вбив господарку квартири та її дочка, підпалив квартиру і вистрибнув з балкона. За словами свідків, відомо, що людина голосно спілкувався по мобільному телефону, при цьому в розмові зазначив, що стоїть на балконі і покінчить з життям самогубством. При огляді приміщення поліцейські виявили тіла двох жінок з травмами голови", - йдеться в повідомленні.

За даним фактом порушено дві кримінальні провадження: по 2 ч. ст. 115 (Умисне вбивство двох і більше осіб) і по 1 ч. ст. 115 (Умисне вбивство) КК України з додатковою правовою кваліфікацією - самогубство. Встановлюються всі обставини події.

Київські правоохоронці встановлюють обставини загибелі трьох людей (ФОТО) За попередньою інформацією, чоловік вбивши двох жінок у квартирі і підпалив їх, а після цього викинувся із вікна сьомого поверху. Як тільки правоохоронці отримали виклик, на місце виїхали слідчо-оперативні групи. На момент приїзду там вже працювали рятувальники. Попередньо встановлено, що киянин вбивши господарку квартири та її доньку, підпалив помешкання і вистрибнув із балкона. Зі слів свідків, відомо, що чоловік голосно спілкувався по мобільному телефоні, при цьому у розмові зазначив, що стоїть на балконі і покінчить із життям самогубством. При огляді помешкання поліцейські виявили тіла двох жінок із травмами голови. Розпочато два кримінальні провадження: за ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство двох і більше осіб) Кримінального кодексу України та за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) із додатковою правовою кваліфікацією – самогубство. Встановлюються всі обставини події. Відділ комунікації поліції Києва

Опубліковано Поліція Києва 11 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Шевченківському районі Києва, на вулиці Бехтеревской, 10 стався пожежу в 9-поверховому житловому будинку, три людини загинули.