ua en ru

Пожежу під Балаклією розслідують як підпал

Пожежу під Балаклією розслідують як підпал Фото: пожежа під Балаклією (dsns.gov.ua)

Пожежа під Балаклією виникла вчора на сміттєзвалищі

Пожежу на сміттєзвалищі під Балаклією (Харківська область) розслідують як підпал. Про це з посиланням на прокуратуру Харківської області повідомляє місцеве видання "Городской дозор".

Згідно з повідомленням, за фактом пожежі під Балаклією відкрито кримінальну справу за ч. ст 2.194 КК України (умисне пошкодження або знищення майна шляхом підпалу).

Крім того, місцеве видання NewsRoom, з посиланням на прес-службу Харківської облдержадміністрації також повідомляє, що причиною пожежі під Балаклією став підпал.

Як зазначається, на місці пожежі було виявлено кілька вогнищ загоряння, "що свідчить про те, що сміття запалало не від високої температури або випадкової іскри".

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що пожежа на сміттєзвалищі під Балаклією виникла вчора, 26 серпня. До ліквідації пожежі залучалися вертольоти. Постраждалих немає.

Відзначимо, в Україні, крім більшості районів Волинської, Львівської та Закарпатської областей, сьогодні, 27 серпня, буде переважати надзвичайна (5 класу) рівень пожежної небезпеки.