ua en ru

Пожежа в Балаклії: обмеження руху транспорту навколо міста знято

Пожежа в Балаклії: обмеження руху транспорту навколо міста знято Фото: рятувальники в Балаклії (dsns.gov.ua)

Евакуйоване населення Балаклії повернулося в місто

Обмеження руху транспорту, яке було введено через пожежу в Балаклії (Харківська область) навколо міста, в даний час знято. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"Станом на 11:00 4 травня, спостерігається незначне тління 2 окремих осередкыв. Вибухів боєприпасів не спостерігається. Знято обмеження руху транспорту навколо Балаклії. Евакуйоване населення повернулося додому", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, станом на 8:40 ранку 4 травня 2018 року пожежу в Балаклії було локалізовано, її площа становить близько 35 га.

"В межах технічної зони проводиться гасіння 4 пожежними танками. 4 травня пожежною авіацією ДСНС здійснено 10 скидів води. Всього з початку робіт здійснено 18 скидів", - повідомляють в ДСНС.

Як повідомляється, в результаті пожежі в Балаклії ніхто не постраждав. Зараз діє тимчасова заборона використання повітряного простору в радіусі 30 км і висотою 6 тис. метрів.

Пожежа в Балаклії: обмеження руху транспорту навколо міста знятоПожежа в Балаклії: обмеження руху транспорту навколо міста знятоПожежа в Балаклії: обмеження руху транспорту навколо міста знятоПожежа в Балаклії: обмеження руху транспорту навколо міста знято

Фото: пожежа в Балаклії (dsns.gov.ua)

Нагадаємо, пожежа в Балаклії виникла вчора 3 травня поблизу військового арсеналу - на території військової частини загорілася суха трава, після чого почалися вибухи боєприпасів. Мешканців прилеглих вулиць евакуювали.

Відзначимо, на даний момент за фактом пожежі в Балаклії відкрито кримінальне провадження.