ua en ru

З'явилося відео "захоплення" військової частини в Одесі

З'явилося відео "захоплення" військової частини в Одесі Фото: невідомі у балаклавах біля військової частини в Одесі (facebook.com/kpszsu)

На відео відображено співробітників поліції, які стежать за діями невідомих у балаклавах

У мережі інтернет з'явилося відео спроби рейдерського захоплення військової частини в Одесі невідомими людьми в балаклавах. Відповідне відео опубліковано на платформі YouTube.

Зокрема на кадрах ролику видно, як біля військового об'єкта зібралася група людей у масках. Також видно, як екскаватор зносить паркан військової частини. До того ж, на відео відображено співробітників поліції, які стежать за діями присутніх людей.

Нагадаємо, раніше начальник прес-центру командування Військово-повітряних сил України Роман Юрчило повідомив, що близько 40 осіб у масках 29 жовтня 2017 року спробували здійснити рейдерське захоплення військової частини А3571. На території частини знаходиться аеропорт "Шкільний". За його словами, нападники "позиціонують себе як представники торгово-розважального центру Citi Center".

Сьогодні, в Одесі, близько 08.45, невідомі особи, близько 40 чоловік в балаклавах здійснили спробу рейдерського захоплен...

Опубліковано Командування Повітряних Сил ЗСУ / Air Force Command of UA Armed Forces 29 жовтня 2017 р.

Повідомлялося, що після демонтажу паркану люди в масках вивезли військове майно в невідомому напрямку. На місце події прибули співробітники військової прокуратури, військової служби правопорядку та повітряного командування "Південь" ВПС України, яким вдалося зупинити захоплення об'єкта.

Згодом глава Нацполіціі в Одеській області Руслан Форостяк спростував рейдерське захоплення військової частини. За його словами, на місці велися будівельні роботи "без насильства і тітушок". Він запевнив, що з території військового об'єкту вивозили не майно Міноборони, а будівельне сміття.