ua en ru

З'явилося відео наслідків вибуху в центрі Києва

З'явилося відео наслідків вибуху в центрі Києва Фото: вибух у центрі Києва (twitter.com MVS_UA)

Поліція відкрила справу за фактом вибуху в центрі Києва

З'явилося відео наслідків вибуху в центрі Києва в районі Бессарабської площі, в результаті якого загинув чеченський доброволець Тимур Махаурі і постраждали жінка і дитина.

Відзначимо, спікер Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко раніше підтвердив, що загиблий є доволі відомою особою в кримінальних колах. Він також служив в добровольчому батальйоні ім. Джохара Дудаєва, який воює на Донбасі на стороні українських військових.

Так, інформацію про вибух автомобіля "Тойота Кемрі" на вулиці Скоропадського правоохоронці отримали о 18:10. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група територіального та Головного управлінь поліції, наряди патрульної поліції, фахівці-вибухотехніки, співробітники експертної служби.

В даний час на місці події правоохоронці відпрацьовують прилеглу територію, спілкуються з очевидцями та свідками.

Слідчі Печерського управління поліції за даним фактом розпочали кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті вибуху в центрі Києва в районі Бессарабської площі загинув доброволець Тимур Махаурі.