ua en ru

З'явилося нове відео нападу на Найєма

З'явилося нове відео нападу на Найєма Фото: Місце нападу на Мустафу Найєма (РБК-Україна)

Чоловіки спочатку розмовляють, а потім починають штовхати народного депутата

У вівторок ввечері, 1 травня, в мережі було опубліковано нове відео інциденту з побиттям народного депутатта Мустафи Найєма в Києві. Ролик з'явився на сторінці спільноти "Київ Оперативний" у Facebook.

З'явилася повна версія відео конфлікту з депутатом Mustafa Nayyem і «непростими студентами». Відповідь прокуратури: http://kyivoperativ.info/other/zlovmisnikam-yaki-napali-na-narodnogo-deputata-ogolosheno-pidozri/ Автор: Олександр Кузьменко

Опубліковано Київ Оперативний 1 травня 2018 р.

На відео можна побачити, як чоловіки спочатку розмовляють, а потім починають штовхати народного депутата. Також видно, що нападників було п'ятеро.

Нагадаємо, інцидент стався 30 квітня в центрі Києва. За словами Найєма, у нього перелом щелепи. Парламентарій заявив, що інцидент не пов'язаний з його депутатською діяльністю, і посвідчення нардепа він не пред'являв.

Пізніше Мустафа Найєм повідомив, що четвертий підозрюваний у нападі зник і полетів до Баку. В ГПУ цю інформацію підтвердили. У той же час у прокуратурі зазначили, що завадити чи перешкодити його втечі було неможливо, оскільки "в той час на місці події працювала слідчо-оперативна група, а сам він ще не був встановлений".