ua en ru

Повторний конкурс на нового керівника аеропорту "Львів" відбудеться 18 листопада

Повторний конкурс на нового керівника аеропорту "Львів" відбудеться 18 листопада Фото (Lucky): міжнародний аеропорт "Львів"

Про це сьогодні повідомили у прес-службі Мінінфраструктури України

Комісія Міністерства інфраструктури України проведе повторний конкурсний відбір на посаду керівника аеропорту "Львів" завтра, 18 листопада. Про це сьогодні повідомили у прес-службі МІУ.

Як зазначається, в середу відбудеться засідання постійно діючої комісії Мінінфраструктури для проведення конкурсного відбору керівників суб'єктів господарювання державного сектору економіки.

На 9:00 призначено початок визначення учасників конкурсу на заміщення вакантної посади генерального директора ДП "Міжнародний аеропорт Львів", а також заслуховування їхніх конкурсних пропозицій.

Також повідомляється, що представники ЗМІ можуть бути присутніми на цьому засіданні комісії МІУ під час розкриття пакетів документів, поданих претендентами, та їх розгляду, а також під час заслуховування конкурсних пропозицій за умови згоди всіх учасників конкурсного відбору, які подали пропозиції з управління підприємством.

Як повідомлялося, номінаційний комітет при Кабінеті міністрів України, створений на початку 2015 року, продовжує конкурс на посаду керівника ДП "Міжнародний аеропорт "Львів" ім. Данила Галицького".

Нагадаємо, як повідомляло МІУ наприкінці вересня, конкурс на нового керівника аеропорту "Львів" провалився.