ua en ru

Повторний допінг-тест Олімпіади-2012 не пройшли 8 спортсменів Росії

Повторний допінг-тест Олімпіади-2012 не пройшли 8 спортсменів Росії Фото: ще 8 російських спортсменів викрили у вживанні допінгу

Імена спортсменів не буде розголошено до оприлюднення результатів проби "Б"

Повторні допінг-тести проб "А", взятих під час Олімпійських ігор 2012 року в Лондоні, дали позитивні результати у 8-ми російських спортсменів із трьох видів спорту. Як повідомив 28 травня Олімпійський комітет РФ (ОКР), про це його офіційно поінформував Міжнародний олімпійський комітет, передає DW.

"Олімпійський комітет Росії найближчим часом надасть у МОК інформацію про те, хто зі спортсменів, які фігурують у списку, буде присутній разом із представниками ОКР під час відкриття і аналізу проби "Б", - йдеться в повідомленні.


ОКР також наголосив, що імена спортсменів не буде розголошено до оприлюднення результатів проби "Б" та початку дисциплінарної процедури.

Напередодні МОК повідомив, що повторні допінг-тести під час Олімпійських ігор 2012 року в Лондоні показали позитивний результат у 23 спортсменів, які походять із шести країн та представляють п'ять видів спорту. Однак у МОК не назвали країни, які представляли ці спортсмени.

Нагадаємо, раніше сьогодні міністр спорту РФ Віталій Мутко допустив відсутність росіян на цьогорічній Олімпіаді у Бразилії.