ua en ru

Споживачі у Великобританії не поспішають оформляти кредити

Згідно сьогоднішньому повідомленню Банку Англії, за підсумками квітня кількість схвалених заявок на отримання іпотечного кредиту зафіксувало приріст, який перевершив прогнози економістів. Проте варто відзначити, що з історичної точки зору даний показник залишається на низькому рівні. Також намічається тенденція, згідно з якою британські споживачі прагнуть погасити свої борги за кредитними картками максимальними темпами, починаючи з серпня 2006 року.

Кількість схвалених заявок на отримання іпотеки за підсумками квітня склала 51,823 тисячі проти березневого показника 51,067 тисяч. Квітневі дані виявилися максимальними за 3 останніх місяці, відзначають аналітики кращого проекту навчання форекс в Європі 2009-2012рр. Академії Masterforex-V.

Незважаючи на підвищення кількості схвалених заявок на іпотеку, загальний обсяг іпотечного кредитування збільшився лише до 11,534 мільярда фунтів, що є мінімальним значенням, починаючи з липня 2011 року, коли показник становив 11,367 мільярда фунтів.

Чистий обсяг виданих кредитів на житло за підсумками квітня виріс на 1,139 мільярда фунтів, що є максимальним зростанням, починаючи з січня.