ua en ru

Постраждалим в "Шегині" прикордонникам знадобиться 10 днів на реабілітацію, - ДПСУ

Постраждалим в "Шегині" прикордонникам знадобиться 10 днів на реабілітацію, - ДПСУ Фото: прикордонники (dn.gov.ua.jpg)

Внаслідок прориву кордону постраждали 10 прикордонників

Постраждалим у ході сутичок в "Шегині" 10 вересня 2017 року прикордонникам знадобиться 10 днів на реабілітацію. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби України.

"10 вересня в пункті пропуску "Шегині" прикордонники, котрі забезпечували режим у пункті пропуску, внаслідок спланованої агресії отримали травми різного ступеня тяжкості. Прикордонники отримали пошкодження м’яких тканин, опорно-рухового апарату, травми плечового поясу, ще у одного травмована голова. Наразі всі постраждалі прикордонники перебувають у медичному закладі Держприкордонслужби. За прогнозами медиків на реабілітацію та відновлення здоров’я знадобиться близько 10 днів", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, після завершення "мирної акції" на КПП до медиків звернулися 10 прикордонників, які "стали живим щитом на шляху у провокаторів".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Національна поліція затримала одного з прихильників екс-губернатора Одеської області Михайла Саакашвілі, який побив прикордонників у ході прориву кордону на пункті пропуску "Шегині".