ua en ru

Постанова уряду про заходи соціального захисту населення є наміром влади зберегти своє обличчя перед громадянами, - нардеп

Постанова уряду Миколи Азарова про заходи соціального захисту населення у зв'язку з підвищенням тарифів на житлово-комунальні послуги є нічим іншим, як свідченням того, що уряд прагне зберегти своє обличчя перед громадянами. Про це сьогодні на брифінгу у Верховній Раді заявив член фракції БЮТ Володимир Бондаренко.
«Ця постанова з'явилася у парламенті тому, що ситуація, яка є в Україні, налякала уряд, бо переважна більшість населення усвідомила, що ті обіцянки перед виборами про те, що ціни на газ не будуть підвищуватись, луснули, як мильні бульбашки, на початку діяльності цієї влади», - сказав депутат.
Він вважає, що постанова, яку пропонує уряд, є «таким собі способом випустити пару, адже вже сьогодні виникли проблеми, коли окремі місцеві ради, так як у місті Ізюм, приймають рішення і звертаються до уряду, щоб уряд наклав мораторій на підвищення цін на ЖКП». «Таким чином уряд відреагував і тепер намагається цим пустим папірцем, який навіть не є законом і нічого не змінює, зберегти свій імідж перед громадянами. Сьогодні ми стали свідками політичного фарисейства нинішнього уряду, який хоче продовжувати добре виглядати в очах громадян, адже громадяни невдовзі через свою кишеню відчують всю доброту уряду Азарова і кампанії», - резюмував В.Бондаренко.