ua en ru

На пост глави Харківської ОДА претендують 10 осіб

На пост глави Харківської ОДА претендують 10 осіб Фото: Юлія Світлична претендує на посаду глави ХОДА

Серед претендентів в.о. глави Харківської ОДА Юлія Світлична

На пост глави Харківської обласної державної адміністрації претендують 10 осіб. Про це повідомляє прес-служба Національного агентства з питань державної служби.

Як повідомляється, на посаду глави ХОДА, зокрема, претендує Юлія Світлична, яка на даний момент виконує обов'язки глави Харківської ОДА.

Також, на посаду губернатора Харківської області претендують предствники освіти начальник військово-юридичного факультету Національного університету імені Ярослава Мудрого Сергій Мельник та професор кафедри цивільно-правових дисциплін Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна Сергій Бервено.

Крім того, серед кандидатів експерт ГО "Експерти за реформу" Тетяна Барановська, почесний голова Корпорації "УкрІннМаш" Віталій Немілостівий, підприємець Олег Василенко, голова дирекції по завершенню операції АТ "Єврогазбанк" Медет Магомедов та начальник Одеського міського управління юстиції, начальник управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Сергій Кадигроб.

Також, на посаду глави Харківської ОДА претендує Петро Костенко, який за повідомленням місцевого видання MediaPort, є екс-кандидатом в мери Харкова, а також Сергій Третьяков, колишній депутат Донецької облради, екс-начальник Держуправління охорони навколишнього середовища в Донецькій області, екс-кандидат в мери Слов'янська.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що глава Харківської ОДА Ігор Райнін був призначений главою Адміністрації президента України.