ua en ru

За посаду директора аеропорту "Бориспіль" позмагаються 25 кандидатів, - Кубів

За посаду директора аеропорту "Бориспіль" позмагаються 25 кандидатів, - Кубів Фото: Степан Кубів

До 10 жовтня МВС має надати довідки про відсутність судимостей кандидатів

Документи до участі у конкурсі на посаду директора міжнародного аеропорту "Бориспіль" подали 25 кандидатів. Про це сьогодні під час години запитань до уряду у Верховній Раді України заявив перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів, передає кореспондент РБК-Україна.

"05.10.2016 року закінчився прийом документів по 4 підприємствах, про які я хочу вас проінформувати. "Укрхімтрансаміак" - 38 кандидатів, "Електроважмаш" - 35 кандидатів, "Маріупольський порт" - 6 кандидатів, аеропорт "Бориспіль" - 25 кандидатів", - заявив Кубів.

За його словами, до 10 жовтня 2016 року Міністерство внутрішніх справ має надати довідки про відсутність судимостей кандидатів, після чого відбудеться засідання 4 комісій і допуск кандидатів. З 12 жовтня комісії почнуть співбесіди.

"Ми хочемо якнайшвидше у жовтні закінчити публічний конкурс, де беруть участь представники міністерств і представники міжнародних структур з точки зору обрання кандидатів", - додав Кубів.

Крім того, засідання номінаційного комітету по Державному конструкторському бюро "Південний" заплановане на 10 жовтня.

Нагадаємо, у вересні Мінекономіки оголосило початок конкурсу на посаду керівника 4 стратегічних держпідприємств: заводу "Електроважмаш", аеропорту "Бориспіль", Маріупольського порту і "Укрхімтрансаміаку".