ua en ru

За останню добу інтенсивність обстрілів українських позицій зменшилася, - штаб АТО

За останню добу інтенсивність обстрілів українських позицій зменшилася, - штаб АТО Фото: бійці ВСУ (mil.gov.ua)

Втрат серед українських військових немає

За минулу добу інтенсивність обстрілів українських позицій з боку російсько-окупаційних угруповань трохи зменшилась. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

Загалом, незаконні збройні формування 15 разів порушили перемир'я. У свою чергу, українські військові 9 разів вогнем змушували ворога дотримуватися режиму тиші. Втрат серед українських військових немає.

"Так, ввечері проросійські найманці і надалі продовжували обстрілювати захисників Авдіївки. Правда, тепер використовуючи тільки стрілецька зброя. Крім того, на Донецькому напрямку ворожі гранатомети різних видів працювали поблизу Пісків, а крупнокаліберні кулемети - на підступах до Невельського", - повідомили в штабі АТО.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО за 27.09.2017 року. Наприкінці минулої доби інтенсивність обстрілів наших позиції...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 27 вересня 2017 р.

Водночас на Приморському напрямку в ніч на 28 вересня бойовики обстріляли сили АТО в районі Широкіно і Талаковки.

А на Луганському напрямку ввечері під вогонь противника потрапили наші опорні пункти в районі Лобачова та Станиці Луганської. Також факти використання бойовиками стрілецької зброї зафіксовано у Кримського.

Нагадаємо, Кабмін направив додатково майже 116 млн гривень на житло для сімей загиблих в АТО.