ua en ru

За останні 6 днів вручити повістку Розенблату намагалися кілька разів, - Холодницький

За останні 6 днів вручити повістку Розенблату намагалися кілька разів, - Холодницький Фото: Борислав Розенблат (УНІАН)

16 жовтня САП ініціювала питання про повторне обрання Розенблату міри запобіжного заходу

За останні шість днів слідчі намагалися кілька разів вручити повістку позафракційному народному депутату Борислав Розенблату. Про це повідомив голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Назар Холодницький у Facebook.

"Учорашня спроба вручення повістки Бориславу Розенблату є третьою за останні шість днів. Першу повістку йому намагалися в законний спосіб вручити 14 жовтня, другу - два дні потому. На засідання суду підозрюваний не з’явився, посилаючись на стан свого здоров’я (достовірність цієї інформації наразі перевіряється)", - написав Холодницький.

Він додав, що 16 жовтня САП ініціювала питання про повторне покладення на Розенблата обов’язків, строк дії яких закінчився (у тому числі носіння електронного засобу контролю). Холодницький уточнив, що термін дії попередньої міри запобіжного заходу не вдалося продовжити у встановлений законом п'ятиденний строк з огляду на затягування судового розгляду стороною захисту.

Після 16 жовтня Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) ініціювала питання про повторне покладення на підозрюван...

Опубліковано Назаром Холодницьким 20 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, 19 жовтня в київському аеропорту "Жуляни" детективи НАБУ зняли Розенблата з рейсу в Німеччину.

У Національному антикорупційному бюро заявили, що народний депутат планував вивезти засоби комунікації, які могли містити інформацію про приховування слідів раніше скоєних злочинів, матеріальні та грошові цінності, а також інше майно для запобігання його арешту в рамках кримінальної справи.