ua en ru

Послання Президента до ВР у 2013 р. матиме додаток про стан громадянського суспільства в Україні, - Ставнійчук

Цьогорічне послання Президента України Віктора Януковича до парламенту матиме додаток про стан громадянського суспільства в Україні. Про це сьогодні перед засіданням координаційної ради з питань розвитку громадянського суспільства повідомила радник Президента України - керівник Головного управління з питань конституційно-правової модернізації Адміністрації Президента (АП) України Марина Ставнійчук, передає кореспондент РБК-Україна.

"Що мені приємно як голові координаційної ради з питань розвитку громадянського суспільства, що Президент України прийняв пропозиції координаційної ради з питань розвитку громадянського суспільства долучити як додаток до цьогорічного послання до українського народу і Верховної Ради доповідь про стан розвитку громадянського суспільства в Україні. Такий додаток у вигляді серйозної доповіді з серйозним аналізом, який робили експерти громадянського суспільства, сьогодні додано до щорічного послання Президента", - зазначила Ставнійчук.

Вона також повідомила, що послання Президента до парламенту вже готове.

"Послання Президента вже готове. Я не може сказати, чи передане. Я не відповідаю за цю ділянку роботи", - додала Ставнійчук.

Читайте також: Депутати отримали щорічне послання Президента в письмовому вигляді