ua en ru

Португалія заслужила грати у фіналі, - Роналду

Португалія заслужила грати у фіналі, - Роналду Фото: Роналду

Крішті відзначив важливість виходу у фінал

Капітан збірної Португалії Кріштіано Роналду прокоментував вихід у фінал Євро-2016. Про це повідомляє сайт УЄФА.

"Я говорив з Гаретом після гри і привітав з грою на турнірі, з тим, чого домігся Уельс. Приємно бити рекорди, але найважливіше було вийти у фінал – заради тренерського штабу і моїх партнерів по команді. Я побив багато рекордів і продовжу це бажати, але головне – ми вийшли у фінал", - сказав Роналду.

"Євро-2004 був особливим – мені було 18 років – мій перший турнір. Тепер ми знову у фіналі і сподіваємося виграти. Команда заслуговує цього, я заслуговую. Не думаю, що багато хто думав, що ми вийдемо у фінал, але ми змогли і пишаємося собою. Звичайно, ми єдина команда. Ми діяли так з самого початку. Я намагався не просто забивати голи, але боротися. Для виходу у фінал потрібно, щоб всі 23 гравці билися. Можливо все почалося не дуже добре, але в глибині душі я вірив, що ми пройдемо далеко. Це не стометрівка, це марафон. Португалія – це не лише Кріштіану Роналду, ми команда. Але сьогодні я забив і допоміг команді вийти у фінал", - додав гравець.

Нагадаємо, матч Португалія - Уельс завершився перемогою португальців 2:0, а Роналду відзначився голом і результативною передачею.