ua en ru

Портнов заявив про розірвання договору про управління NewsOne

Портнов заявив про розірвання договору про управління NewsOne Ілюстративне фото (newsone.ua)

Власником корпоративних прав телеканалу NewsOne став Тарас Козак

Колишній перший заступник голови Адміністрації президента Андрій Портнов, якому раніше Володимир Мураеев передав 100% акцій NewsOne, заявив про розірвання договору про управління телеканалом. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву Потрнова у Facebook.

"Я ініціював розірвання договору про управління NewsOne...З сьогоднішнього дня я більше не буду мати відношення до інформаційної, адміністративної або іншої діяльності телеканалу", - написав він.

Портнов зазначив, що не може продовжити керування каналом "з незалежних від нього причин в найбільш складний для нього момент".

Портнов заявив про розірвання договору про управління NewsOne

Зазначимо, раніше Євген Мураєв у Facebook повідомляв, що сьогодні корпоративні права телеканалу NewsOne були передані нардепу від "Опоблоку" Тарасу Козаку.

"Сьогодні власником корпоративних прав телеканалу NewsOne став мій товариш і колега Тарас Козак. Бажаю йому та колективу успіху і зростання", - написав Мураєв.

Портнов заявив про розірвання договору про управління NewsOne

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що Володимир Мураєв в кінці серпня поточного року передав Портнову 100% акцій телеканалу NewsOne.

Відзначимо, в липні 2018 року телеканал NewsOne змінив структуру власності. Замість народного депутата Євгена Мураєва власником ТОВ "Новини 24 години" стало швейцарське акціонерне товариство MW Investment AG, а кінцевим бенефіціарним власником у реєстрі батько Євгена Мураєва - Володимир.