ua en ru

Портнов отримав громадянство РФ, - Княжицький

Нардеп від фракції " Батьківщина" Микола Княжицький заявляє, що колишній перший заступник глави АП Віктора Януковича Андрій Портнов отримав російське громадянство.

Нардеп від фракції " Батьківщина" Микола Княжицький заявляє, що колишній перший заступник глави Адміністрації Президента Віктора Януковича Андрій Портнов (на фото) отримав російське громадянство. Про це Княжицький написав у своєму Facebook.

"Як мені повідомили російські журналісти, Андрій Портнов у Москві. Він отримав громадянство Росії і консультує апарат Ради Федерації у питаннях організації приєднання Криму", - повідомив нардеп.

"У цей час його прямий начальник Сергій Льовочкін катався на лижах в Куршавелі, патронований їм Михайло Добкін перебуває в СІЗО, ще один соратник Кернес - розгублений. Ірина Бережна, яка пропонувала чесним журналістам займатися дискредитацією Віталія Портникова, залишається депутатом Ради. Чесні журналісти, які "чесно" мовчали про ці пропозиції, залишаються чесними журналістами. Життя триває..." - додав він.

Нагадаємо, Портнов був призначений на посаду першого заступника глави Адміністрації Президента України 24 січня 2014 р. Звільнений - 26 лютого.

Зазначимо, що раніше про виїзд Портнова до Росії повідомив захисник екс-прем'єра Юлії Тимошенко, нардеп від "Батьківщини" Сергій Власенко.