ua en ru

Портал Relax.ua відсвяткує рік роботи в Україні

Портал Relax.ua відсвяткує рік роботи в Україні

На український ринок компанія ARTOX вийшла в липні 2016 року, і за такий скромний проміжок часу зуміла підкорити аудиторію в півмільйона. Читачі щодня відкривають Relax.ua не тільки тому, що проект повністю задовольняє їх інформаційні запити. Є ще кілька секретів того, як перетворити життя великого міста в крутий медіа ресурс.

Вранці клієнт читає про ресторан, а в обід п'є в ньому кави

Портал Relax.ua не просто гід по міському життю та закладам. Це ефективний інструмент для бізнесу, який дійсно працює. Суть проста: проект приваблює не абстрактного, а цільового клієнта. Вранці гість прочитає про ваш ресторан, в декілька кліків забронює столик, і вже в обід буде пити за ним каву.

Тільки ті новини, які вам цікаві

Де і за скільки подають сніданки в найкращих кав'ярнях Києва, коли відкриється магазин улюбленого бренду і куди піти на цих вихідних. Щоб знати, чим живе місто, не потрібно відкривати десятки вкладок і відсіювати новини політики і курсів валют. Новинна стрічка та статті Relax.ua це музичні фестивалі, авторські страви, модні огляди, гайди по незвичайним місцях, коментарі рестораторів та багато-багато іншого.

Одна з ключових рубрик порталу "Нове місце". Найважливішими гастрономічними відкриттями кореспонденти діляться зі своїми читачами першими: за минулий рік було розказано про більш ніж 130 нових закладах.

Знайти потрібну подію і відразу купити квиток

В кілька кліків користувач знаходить всі кінотеатри і бачить повний розклад сеансів: афіша міських подій щодня оновлюється на afisha.relax.ua. Не потрібно витрачати свій час, щоб знайти цікавий фільм, спектакль або концерт. Без сервісу не обійтися і тусовщикам: тут представлена повна інформація про вечірках, які пройдуть вже цього вечора.

Як ніколи гостра і актуальність сервісу skidki.relax.ua. Ви можете зробити манікюр за півціни, купити бажані кросівки за символічну вартість або з'їсти десерт в кафе абсолютно безкоштовно просто слідкуйте за оновленнями.

Оновити фото в соціальних мережах

Клубні relax-фотографи завжди в потрібному місці в потрібний час, і свій вдалий кадр ви зможете завантажити з сайту наступним ранком після вечірки. Користувач завжди знайде фотозвіти та з головних міських подій: relax.ua є постійним партнером фестивалю Kyiv Resto Week. Це одне з топових подій в ресторанному світі. Під егідою фестивалю проходило ще одна важлива подія європейського масштабу Euro Resto Week. Спеціально для нього портал зробив англомовний інтерфейс: так іноземні гості, які приїхали в Київ на "Євробачення-2017", з легкістю зорієнтувалися в каталозі закладів.

Поки ви читаєте цей текст, компанія студентів вже замовила столик в барі на вечір, фрілансер знайшов стильну кав'ярню для свого робочого дня, а наречена вибрала весільний салон. Більш ніж 250 малих і великих бізнесів отримали відмінні результати завдяки комплексній технології просування, а понад 30 000 гостей в один клік забронювали столик завдяки каталогу кафе Relax.ua. Приєднуйтесь!

Довідка

Компанія ARTOX розвиває в Україні не тільки Relax.ua, але і медичний проект 103.ua . В обох порталів є успішні білоруські аналоги Relax.by і 103.by. Сумарно їх відвідують близько 9 мільйонів чоловік в місяць.