ua en ru

В порт Одеси прибув есмінець США

В порт Одеси прибув есмінець США Фото: одеський порт (uspa.gov.ua)

Орієнтовно візит триватиме до 2 грудня

В порт Одеси сьогодні, 29 листопада, з візитом прибув корабель Військово-морських сил США " USS James E. Williams (DDG-95). Про це повідомляє прес-служба ВМС Збройних сил України.

Повідомляється, що орієнтовно візит триватиме до 2 грудня.

"Українські ВМС активно співпрацюють з ВМС США в питаннях реформування і підготовки особового складу, ми вдячні нашим американським колегам за допомогу", - зазначив перший заступник командувача ВМС ЗС України контр-адмірал Андрій Тарасов.

За його словами, значення постійних контактів флотів двох країн особливо важко переоцінити на етапі відновлення можливостей національного флоту після його передислокації на материкову частину України в 2014 році в результаті анексії Російською Федерацією території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя.

До порту Одеси з візитом прибув корабель ВМС США Сьогодні, 29 листопада, до порту Одеси з візитом прибув корабель ВМС СШ...

Опубліковано ВМС ЗС України 29 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що USS James E. Williams покинув базу в американському місті Норфолк 23 травня, щоб взяти участь в операції ВМС США. USS James E. Williams відповідав за готовність ВМС США до виконання оборонних завдань. Крім того, корабель може використовуватися для гуманітарних місій і боротьби з піратством.