ua en ru

У БПП заявили, що остаточна кандидатура прем'єра ще не визначена

У БПП заявили, що остаточна кандидатура прем'єра ще не визначена Фото: Павло Різаненко привітав ідею технократичного уряду

У Порошенка знову заговорили про Наталію Яресько як можливого нового прем'єра

На сьогодні створення нової проєвропейської коаліції без голосів "Блоку Петра Порошенка" неможливо. Про це заявив народний депутат Павло Різаненко в ефірі "UA Перший", повідомляє прес-служба його політсили.

Депутат також переконаний, що заяви окремих політиків про те, щоб "Блок Порошенка" повністю брав на себе відповідальність і запропонував прем'єр-міністра з 226 голосами депутатів - не конструктивні.

"Йдуть переговори, але поки про кінцевий результат не йдеться. Нагадаю, що неофіційно обговорювалася кандидатура Наталі Яресько, яка користується чи не найбільшою довірою у західних партнерів", - зазначив нардеп.

Різаненко також повідомив, що західні партнери, які допомагають вистояти проти російської агресії, вітають ідею створення технократичного уряду, рівновіддаленого від політичних груп.

"Технократичні уряди створюють у країнах, коли політики не можуть знайти політичного консенсусу, а проводити дострокові вибори - не вирішить ситуацію в цілому", - пояснив парламентар.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент Порошенко, прем'єр-міністр Арсеній Яценюк і бізнесмен Ігор Коломойський домовилися про входження депутатської групи "Відродження" в коаліцію Верховної Ради.