ua en ru

Порошенко завтра проведе прес-конференцію

Порошенко завтра проведе прес-конференцію Фото: Петро Порошенко (РБК-Україна)

Порошенко проведе прес-конференцію на тему: "Виклики - 2018"

Президент України Петро Порошенко завтра, 28 лютого 2018 року, проведе прес-конференцію на тему: "Виклики - 2018". Про це йдеться у повідомленні на сайті глави держави.

"У середу, 28 лютого о 15:00 президент України Петро Порошенко проведе прес-конференцію на тему: "Виклики - 2018", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, прес-конференція Порошенка відбудеться у Національному культурно-мистецькому та музейному комплексі "Мистецький Арсенал".

Відзначимо, попередню прес-конференцію глава держави провів в травні 2017 року. Тоді зустріч Порошенка з журналістами тривала дві години, президент, зокрема, торкнувся теми введення безвізового режиму, заявив про безальтернативність мінських угод, також глава держави говорив про залучення США до нормандського формату і майбутню зустрічі з президентом США Дональдом Трампом. Порошенко також допускав можливу евакуацію жителів Донбасу через ескалацію ситуації в зоні АТО, розповідав про хід розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета, а також торкався теми українських політв'язнів в РФ.

Нагадаємо, раніше Порошенко заявляв, що Україна повинна зміцнити свою обороноздатність.

"Необхідно зміцнити обороноздатність України. Ми не претендуємо на територію нашого сусіда - ми захищаємо свою землю", - заявляв Порошенко. Крім того, за словами глави держави, якщо Україна посилить оборонний потенціал - це збільшить ціну російської агресії в очах світової спільноти. Також Порошенко заявляв, що мета РФ - дестабілізувати і послабити Україну.