ua en ru

Порошенко завтра відвідає Львівську область

Порошенко завтра відвідає Львівську область Фото: Петро Порошенко (РБК-Україна)

Деталі візиту наразі не повідомляються

Президент України Петро Порошенко завтра, 30 серпня 2017 року, відвідає Львівську область з робочим візитом. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Львівської обласної державної адміністрації.

"У середу, 30 серпня, Львівську область з робочою поїздкою відвідає президент України Петро Порошенко", - йдеться у повідомленні.

Деталі візиту наразі не повідомляються.

Нагадаємо, раніше візит Порошенка у Львівську область анонсував голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка.

Зазначимо, вчора, 28 серпня 2017 року, Порошенко з робочим візитом відвідав Донецьку область. Зокрема, глава держави провів у Краматорську нараду щодо ситуації в зоні антитерористичної операції (АТО). Також Порошенко був присутній на відкритті школи у Покровську.

Крім того, у рамках візиту у Донецьку область Порошенко повідомив про свій нещодавній візит до Щастя та Станиці Луганської у Луганській області, де глава держави провів зустріч з представниками Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ та скоординував діяльність Постійно діючої місії ОБСЄ в цих містах.