ua en ru

Порошенко висловив співчуття рідним дітей, загиблих на Донбасі, у Сирії та Кемерово

Порошенко висловив співчуття рідним дітей, загиблих на Донбасі, у Сирії та Кемерово Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Внаслідок пожежі у Кемерово загинули понад 40 дітей

Президент України Петро Порошенко висловив співчуття рідним дітей, загиблих на окупованому Донбасі, у ході військових дій у Сирії та внаслідок пожежі у Кемерово (Російська Федерація). Про це глава держави заявив у рамках зустрічі з учасниками Всеукраїнської акції "Діти єднають Україну".

"Світ і Україна проходять непрості часи, і ми маємо тримати наше серце відкритим. Висловлюю найщиріші слова співчуття рідним та близьким дітей, які загинуло на Донбасі, у Сирії та у Кемерово. Це дуже несправедливо, коли діти йдуть із життя", - зазначив глава держави.

Зустріч з дітьми – учасники Всеукраїнської акції «Діти єднають Україну»

Сьогодні діти – учасники Всеукраїнської акції «Діти єднають Україну» перебувають у столиці і з екскурсією відвідали Будинок з химерами. Радий можливості поспілкуватися з цими чудовими дітьми. Серед них – учні старших класів міста Авдіївки на Донеччині, Білої Церкви та Узина, що на Київщині. Вони зібралися тут усі разом, із Сходу та Центру країни. І це якнайкраще символізує єдність та згуртованість нашого народу, нашої держави. Найтепліші вітання батькам школярів з Авдіївки. Їхня стійкість і віра в Україну – це також вагомий внесок у захист держави.

Опубліковано Петром Порошенком 28 березень 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за інформацію російських відомств, внаслідок пожежі у Кемерово, яка сталася у неділю, 25 березня 2018 року, у торговельному центрі "Зимова вишня" загинули 64 особи, понад 40 з яких - діти, зниклих безвіти немає. Наразі у РФ за даним фактом порушено кримінальну справу.