ua en ru

Порошенко затвердив склад делегації для переговорів з Бразилією

Порошенко затвердив склад делегації для переговорів з Бразилією Фото: Петро Порошенко

Очолить делегацію аступник міністра юстиції України з питань європейської інтеграції Сергій Петухов

Президент України Петро Порошенко затвердив склад делегації для переговорів з Бразилією щодо підготовки проекту договору про взаємну правову допомогу в цивільних справах. Відповідний указ №438/2016 Порошенко підписав сьогодні, повідомляє прес-служба глави держави.

"Утворити делегацію України для участі у переговорах між Україною та Федеративною Республікою Бразилія щодо підготовки проекту договору між Україною та Федеративною Республікою Бразилія про взаємну правову допомогу в цивільних справах", - йдеться у тексті указу.

Так, до складу делегації увійшли: заступник міністра юстиції України з питань європейської інтеграції, глава делегації Сергій Петухов; начальник відділу міжнародних договорів та офіційних перекладів Департаменту міжнародного права Міністерства закордонних справ України Сергій Коледов; завідувач відділу кримінального законодавства, законодавства про судочинство та з питань міжнародного права департаменту законодавства з питань державного будівництва Головного державно-правового департаменту Адміністрації президента України Людмила Марченко; заступник директора Департаменту -начальник Управління міжнародної правової допомоги Департаменту міжнародного права Міністерства юстиції України Катерина Шевченко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Порошенко обговорив з главою Венеціанської комісії зміни до Конституції України щодо правосуддя.