ua en ru

Порошенко затвердив план ротації голови та членів НКРЕКП

Порошенко затвердив план ротації голови та членів НКРЕКП Фото: Петро Порошенко

Президент підписав указ з графіком звільнення членів НКРЕКП

Президент України Петро Порошенко затвердив план ротації голови та членів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг. Відповідний указ опублікований на сайті президента.

Згідно з затвердженим планом, члени НКРЕКП Юрій Голляк і Вадим Євдокимов підлягають звільненню у строк не пізніше 6 місяців з дня вступу в силу закону "Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг". У строк не пізніше 12 місяців з дня набуття чинності закону підлягають звільненню члени НКРЕКП Вікторія Морозова і Борис Циганенко.

Крім того, згідно із затвердженим планом, голова НКРЕКП Дмитро Вовк підлягає звільненню у строк не пізніше 18 місяців з дня набрання законом чинності, як і член комісії Руслан Машляківський.

Зазначимо, закон "Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг" набув чинності 26 листопада 2016 року. Отже, глава НКРЭКУ Вовк буде звільнений наприкінці травня 2018 року.

Нагадаємо, Порошенко підписав закон про функції та повноваження НКРЕКП в листопаді 2016 року.