ua en ru

Порошенко уповноважив Данилюка змінити фінансову угоду з ЄІБ щодо реабілітації ГЭС

Порошенко уповноважив Данилюка змінити фінансову угоду з ЄІБ щодо реабілітації ГЭС Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Порошенко уповноважив Данилюка на підписання листа про внесення змін №1 до Фінансової угоди з ЄІБ

Президент України Петро Порошенко уповноважив міністра фінансів України Олександра Данилюка змінити фінансову угоду з Європейським інвестиційним банком щодо реабілітації гідроелектростанцій. Про це свідчить відповідне розпорядження Порошенка №12/2018-рп, розміщене на сайті глави держави.

"Уповноважити міністра фінансів України Данилюка Олександра Олександровича на підписання листа про внесення змін №1 до Фінансової угоди (Проект "Реабілітація гідроелектростанцій") між Україною та Європейським інвестиційним банком", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у грудні минулого року Порошенко підписав закон "Про ратифікацію Фінансової угоди (Проект "Вища освіта України") між Україною та Європейським інвестиційним банком", ухвалений Верховною Радою 8 листопада 2017 року. Фінугода підписана 19 грудня 2016 року, згідно з розпорядженням президента від 18 грудня 2016 року №297/2016-рп.