ua en ru

Порошенко: Україна залишається серед головних питань зовнішньої політики США

Порошенко: Україна залишається серед головних питань зовнішньої політики США Фото: Президент України Петро Порошенко

Порошенко відзначив зусилля дипломатичні зусилля США в двосторонньому діалозі з Росією

Україна залишається серед головних питань зовнішньополітичної порядку денного США. Про це в ході засідання Національної ради реформ заявив Президент України Петро Порошенко, передає прес-служба глави держави.

Порошенко також відзначив зусилля дипломатичні зусилля США в двосторонньому діалозі з Росією для забезпечення повного виконання мінських домовленостей. "Сьогодні не існує альтернативи повному втіленню мінських угод, і це чітка, скоординована позиція з США, а також з нашими партнерами в нормандському форматі Німеччиною і Францією", - зазначив він.

Порошенко також заявив, що питання Криму також залишається в числі першочергових. "Наші зусилля мої, уряду, зокрема Міністерства закордонних справ, парламенту приносять свої плоди, і нам вдається забезпечити міжнародну солідарність", - сказав Президент.

Нагадаємо, помічник державного секретаря США з питань Європи і Євразії Вікторія Нуланд обговорила з Президентом України Петром Порошенком подробиці візиту держсекретаря США Джона Керрі в Росію.