ua en ru

Порошенко утворив делегацію для участі в пленарному засідання Режиму контролю за ракетними технологіями

Президент України Петро Порошенко утворив делегацію України для участі в заходах у рамках пленарного засідання Режиму контролю за ракетними технологіями

Президент України Петро Порошенко утворив делегацію України для участі в заходах у рамках пленарного засідання Режиму контролю за ракетними технологіями. Про це йдеться у розпорядженні Президента України № 1042/2014-Рп від 27 вересня 2014 р.

"Утворити делегацію України для участі в заходах у рамках пленарного засідання Режиму контролю за ракетними технологіями (29 вересня - 3 жовтня 2014 р., м. Осло, Королівство Норвегія)", - йдеться в документі.

Згідно з розпорядженням, очолить делегацію перший секретар з економічних та консульських питань посольства України в Королівстві Норвегія Олег Грабовецький.

До складу делегації також увійдуть: перекладач ПАТ "Мотор Січ" Наталія Бакалінська (за згодою), начальник служби експортного контролю ДП "Конструкторське бюро "Південне" ім.М.К.Янгеля" Геннадій Варяничко (за згодою), заступник головного конструктора ПАТ "Мотор Січ" Юрій Курченко, головний консультант відділу міжнародних організацій та міжнародної безпеки головного департаменту зовнішньої політики та європейської інтеграції Адміністрації Президента України Олексій Луцкевич, начальник відділу експортного контролю ПАТ "Мотор Січ" Андрій Мінаков (за згодою), головний спеціаліст відділу міжнародного співробітництва у галузі нерозповсюдження та експортного контролю Департаменту аналітичної і правової роботи, міжвідомчої та міжнародної взаємодії Державної служби експортного контролю України В'ячеслав Мовчан.

Порошенко також доручив Міністерству закордонних справ України затвердити вказівки делегації України на заходи у рамках пленарного засідання Режиму контролю за ракетними технологіями.

Кабінету міністрів України також доручено забезпечити з 28 вересня по 4 жовтня 2014 р. відрядження Луцкевича та Мовчана для участі у сьому заході.