ua en ru

Порошенко повідомив, коли підпише закон про нове військове вітання "Слава Україні"

Порошенко повідомив, коли підпише закон про нове військове вітання "Слава Україні" Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Порошенко зазначив, що підпише закон до Дня захисника України

Президент України Петро Порошенко повідомив, коли підпише закон про нове військове вітання "Слава Україні". Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу глави держави.

Як повідомляється, Порошенко зазначив, що підпише закон, яким встановлюється нове вітання у Збройних силах України.

"Трохи більше ніж за тиждень всі ми гідно відзначимо День захисника України (14 жовтня, - ред.). Не 23 лютого, коли нам пропонували відзначати свято країни-агресора. А свій, український День захисника, українського захисника, яким пишається весь український народ. І до того часу я підпишу ухвалений учора Верховною радою мій законопроект, який я як президент запропонував Верховній раді, щоб внести зміни до військових статутів. І тепер гордо буде лунати над усією Україною наше багатоголосе "Слава Україні!", - сказав він.

Нагадаємо, раінше РБК-Україна повідомляло, що 4 жовтня Верховна рада України схвалила в другому читанні законопроект про зміну вітання у Збройних силах України та Національної поліції на "Слава Україні - Героям Слава!". Відповідний законопроект підтримав 271 нардеп.

Зазначимо, у першому читанні Рада підтримала закон про запровадження вітання "Слава Україні" у вересні поточного року.