ua en ru

Порошенко погодив алгоритм відновлення Авдіївки, - Жебрівський

Порошенко погодив алгоритм відновлення Авдіївки, - Жебрівський Фото: Петро Порошенко погодив алгоритм відновлення енергопостачання Авдіївки

Жебрівський та Порошенко провели переговори щодо Авдіївки

Президент України Петро Порошенко погодив алгоритм відновлення Авдіївки (Донецька область), обстріл якої бойовики розпочали 29 січня. Про це на своїй сторінці у Facebook написав голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

Жебрівський повідомив, що за допомогою відео-зв'язку він провів переговори з Порошенком, який, зокрема, погодив алгоритм відновлення енергопостачання у місті.

"Доповів про ситуацію із відновленням енергопостачання у місто. Доповів, що зараз усі наші зусилля спрямовані на відновлення енергопостачання для мешканців міста. В даний момент бригада електромонтажників працює на місці пориву одного із вводів ЛЕП. Петро Порошенко погодив алгоритм наших дій", - написав Жебрівський.

Крім того, Жебрівський додав, що комунальні служби та рятувальники максимально використовують світлий час доби для ремонту пошкоджених будинків та об'єктів інфраструктури Авдіївки.

Щойно в #Авдіївка мали відео-зв’язок із Президентом України. Доповів про ситуацію із відновленням енергопостачання у міс...

Опубліковано Павлом Жебрівським 3 лютого 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що внаслідок обстрілів Авдіївки пошкоджено 76 житлових будинків.