ua en ru

Порошенко змінив голову Держфонду сприяння місцевому самоврядуванню в Україні

Порошенко змінив голову Держфонду сприяння місцевому самоврядуванню в Україні Фото: Петро Порошенко

Замість Сергія Малікова призначений Максим Рубін

Президент України Петро Порошенко звільнив Сергія Малікова з посади голови Державного фонду сприяння місцевому самоврядуванню в Україні. Про це йдеться в Указі президента України №24/2016, опублікованому на офіційному сайті Порошенка.

"Звільнити Малікова Сергія Валерійовича з посади голови Державного фонду сприяння місцевому самоврядуванню в Україні", - йдеться у повідомленні.

Разом з тим, Указом президента №25/2016, призначено нового голову відомства.

"Призначити Рубіна Максима Юрійовича головою Державного фонду сприяння місцевому самоврядуванню в Україні", - йдеться у повідомленні.

"На часткову зміну статті 2 Указу Президента України від 3 листопада 2014 року № 840 "Про ліквідацію Державного фонду сприяння місцевому самоврядуванню в Україні" затвердити Рубіна Максима Юрійовича головою комісії з ліквідації Державного фонду сприяння місцевому самоврядуванню в Україні, увільнивши від виконання цих обов'язків С.Малікова", - додали в прес-службі.

Зазначається, що цей Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Порошенко планує змінити голів Київської та Волинської обласних державних адміністрацій (ОДА) Володимира Шандру та Володимира Гунчика.