ua en ru

Порошенко сьогодні відвідає Івано-Франківську область з робочим візитом

Порошенко сьогодні відвідає Івано-Франківську область з робочим візитом Фото: Петро Порошенко (РБК-Україна)

Порошенко візьме участь у відкритті заводу німецької компанії "Леоні"

Президент України Петро Порошенко сьогодні, 29 вересня 2017 року, відвідає Івано-Франківську область з робочим візитом. Про це повідомляє місцеве видання "Фіртка".

"Сьогодні, 29 вересня в Коломиї офіційно відкриють другий в Україні завод німецької компанії "Леоні". На відкриття заводу приїде президент України Петро Порошенко", - йдеться у повідомленні.

Крім того, повідомляється, що Порошенко відкриє ще кілька інфраструктурних об'єктів в області. Зокрема, міст через річку Бистриця Солотвинська та стадіон "Хет-трик".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що міністр закордонних справ України Павло Клімкін відправився з робочим візитом до Латвії. У рамках Ризької конференції Клімкін візьме участь у низці подіумних дискусій, зокрема разом з віце-президентом Єврокомісії з питань євро і соціального діалогу Валдісом Домбровскісом в інтерактивній дискусії "Україна: східний форпост Європи" та з міністром закордонних справ Литовської республіки Лінасом Лінкявічюсом під час тематичної сесії "Україна: майбутні альтернативи".