ua en ru

Порошенко розповів про умови побудови успішної держави в Україні

Порошенко розповів про умови побудови успішної держави в Україні Фото: Петро Порошенко (РБК-Україна)

Для побудови успішної держави в Україні необхідно провести реформи і звільнити землю від окупантів

Для побудови успішної держави в Україні необхідно провести реформи і звільнити українську землю від окупантів. Про це сьогодні в ході церемонії нагородження військовослужбовців Збройних сил України заявив президент України Петро Порошенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"У мене немає жодного сумніву, що ми зробимо Україну ще краще. Успішну Україну, успішних людей. І для цього нам треба звільнити українську землю від окупантів. Для цього нам треба провести реформи, забезпечити єдність нації, повернути Україну в єдину сім'ю європейських народів", - сказав він.

Нагадаємо, Порошенко також розповів, що в Україні понад 300 тис. українських військових отримали статус учасника бойових дій.

"Тепер в авангарді боротьби українського народу за незалежність стоять воїни Збройних сил України та інших військових формувань. Понад 300 тис. українських воїнів пройшли горнило війни і заслужено, як безпосередньо учасники бойових дій, учасники оборони України від агрессорки Росії, отримали статус учасника бойових дій", - заявив Порошенко.