ua en ru

Порошенко розкритикував роботу відстороненого в.о. голови Держгеокадастру

Порошенко розкритикував роботу відстороненого в.о. голови Держгеокадастру Фото: president.gov.ua

Президент розкритикував роботу Цвяха

Президент Петро Порошенко під час засідання Ради регіонального розвитку розкритикував роботу виконуючого обов’язки голови Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру Олега Цвяха. Про це йдеться у повідомленні прес-служби глави держави.

"В мене порада до Вас: я б на Вашому місці не посміхався, бо я не жартую з Вами. І те, що пішов Луценко (генеральний прокурор, – ред.) - це ще нічого не означає", - сказав президент.

Президент наголосив, що нині існують суттєві труднощі у представників аграрного бізнесу, фермерів щодо перереєстрації договорів оренди на землю.

"Як ви думаєте на якому етапі виникають ці складності? Чи задіяні в цьому, можливо, голови райадміністрацій, можливо, голови обладміністрацій, можливо Держгеокадастр в Києві?", - звернувся Порошенко до керівника Держгеокадастру.

"А то ми пробуємо перекинути зараз із хворої голови на здорову. Не треба… Я, як президент, і прем’єр-міністр, і голова Верховної Ради рішуче налаштовані на те, що це є одним із ключових елементів інвестиційного клімату", - підкреслив Порошенко.

Керівника Держгеокадастру відсторонено. Президент різко розкритикував його через непрозору систему та пообіцяв відповіда...

Опубліковано Святославом Цеголком 24 жовтня 2017 р.