ua en ru

Порошенко проводить зустріч із фракцією БПП і урядом в резиденції "Залісся"

Порошенко проводить зустріч із фракцією БПП і урядом в резиденції "Залісся" Фото: резиденція "Залісся" (facebook.com/MyGo)

Зараз на в'їзді в резиденцію утворився затор з автомобілів депутатів

Президент України Петро Порошенко сьогодні ввечері, 6 вересня, проводить зустріч із фракцією "Блок Петра Порошенка" і представниками уряду в резиденції "Залісся", яка розташована під Києвом. Про це повідомляє "Громадське".

Повідомляється, що станом на 20:00 у державну резиденцію "Залісся" почали прибувати машини народних депутатів від БПП. На в'їзді в резиденцію їх зустрічають співробітники Державного управління охорони та Національної поліції. Вони звіряють дані візитерів зі списками запрошених.

Також на в'їзді в резиденцію утворився затор з автомобілів депутатів. Як зазначається, з журналістами депутати не спілкуються.

Нагадаємо, сьогодні заступник фракції БПП Олексій Гончаренко повідомив РБК-Україна, що президент України Петро Порошенко запросив народних депутатів на неформальну зустріч. Відповідаючи на питання, чи будуть присутні представники правоохоронних органів, нардеп зазначив, що запрошені лише народні депутати України.

Додамо, що у вересні 2017 року фракція БПП святкувала відкриття політичного сезону в резиденції "Залісся", де крім депутатів фракції були президент Петро Порошенко, прем'єр-міністр Володимир Гройсман, голова ГПУ Юрій Луценко, міністри фракції БПП, а також мер Києва Віталій Кличко.