ua en ru

Порошенко проведе зустріч з Ердоганом у форматі "тет-а-тет"

Порошенко проведе зустріч з Ердоганом у форматі "тет-а-тет" Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Також відбудеться шосте засідання Стратегічної ради високого рівня між Україною і Туреччиною

Президент України Петро Порошенко 9 жовтня проведе зустріч у форматі "тет-а-тет" з президентом Турецької Республіки Реджепом Ердоганом. Про це повідомляє пресс-служба президента.

Повідомляється, що в рамках візиту відбудеться зустріч Порошенка і президента Туреччини у форматі "тет-а-тет", а також шосте засідання Стратегічної ради високого рівня між Україною і Туреччиною під співголовуванням глав держав.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Ердоган здійснить офіційний візит в Україну 9 жовтня 2017 року для участі у 6-му засіданні Стратегічного ради Туреччини та України.

Наголошується, що двосторонні та регіональні питання будуть детально обговорені на засіданні ради в Києві. Крім того, Ердоган зустрінеться з головою Верховної Ради України Андрієм Парубієм і прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом.

Підкреслюється, що в ході візиту будуть обговорюватися нові напрямки співпраці для подальшого поглиблення стратегічного партнерства з Україною, і в цьому напрямку будуть підписані різні документи і протоколи. Також сторони обговорять кримський питання і становище кримських татар.