ua en ru

Порошенко проти виключення антидискримінаційних правок з нового Трудового кодексу

Порошенко проти виключення антидискримінаційних правок з нового Трудового кодексу Фото: Петро Порошенко

Порошенко не допустить ревізії обов'язків, реалізованих для отримання безвиза

Президент України Петро Порошенко проти виключення антидискримінаційних поправок з проекту нового Трудового кодексу. Про це повідомив прес-секретар Порошенка Святослав Цеголко Facebook.

"Президент не допустить ревізії зобов'язань України, які ми реалізували для отримання безвізового режиму. Рішення парламентського комітету виключити з проекту нового Трудового кодексу так звані антидискримінаційні норми глава держави вважає помилковим і навіть провокаційним", - йдеться в повідомленні.

Також Цеголко повідомляє, що Порошенко запевнив партнерів по дипломатичних каналах, що така позиція комітету не знайде підтримки ні у Верховній Раді, ні з боку Президента.

Президент не допустити ревізії зобов'язань України, які ми реалізували для отримання безвізового режиму. Рішення парламе...

Опубліковано Святославом Цеголком 26 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Комітет парламенту з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення рекомендує Верховній Раді прийняти у другому читанні і в цілому проект нового Трудового кодексу.