ua en ru

Порошенко просить Раду негайно розпочати розгляд законопроекту про антикорупційний суд

Порошенко просить Раду негайно розпочати розгляд законопроекту про антикорупційний суд Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Порошенко розраховує на прийняття Радою ініціативи щодо скасування е-декларування для громадських активістів

Президент України Петро Порошенко просить Верховну Раду України негайно розпочати розгляд законопроекту про антикорупційний суд. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Попереду - місяці відповідальних рішень. Але що просив би народних депутатів зробити негайно, так це у строгій відповідності з усіма регламентними процедурами розпочати розгляд внесеного мною законопроекту "Про Антикорупційний суд", - написав він.

Крім того, Порошенко зазначив, що розраховує на прийняття Радою його ініціативи щодо скасування електронного декларування для громадських активістів.

ПП: Впевнений, що Верховна Рада протягом нової сесії продемонструє свій реформаторський потенціал так само, як вона роби...

Опубліковано Петром Порошенком 6 лютого 2018 р.

Нагадаємо, раніше голова Верховної Ради Андрій Парубій заявляв, що профільний комітет парламенту повинен розглянути не тільки базовий, але і всі альтернативні проекти законів про антикорупційний суд.

Зазначимо, Кабінет міністрів України підтримує якнайшвидше створення антикорупційного суду з урахуванням рекомендацій Венеціанської комісії.