ua en ru

Порошенко закликав Саакашвілі залучати інвестиції в Одеську область

Порошенко закликав Саакашвілі залучати інвестиції в Одеську область Фото: голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі

Президент позитивно оцінив роботу Саакашвілі на посаді голови Одеської ОДА

Президент України Петро Порошенко позитивно оцінив роботу голови Одеської обласної державної адміністрації Михайла Саакашвілі. Про це заявив президент під час робочої зустрічі з головою Одеської ОДА, передає прес-служба глави держави.

Порошенко закликав Саакашвілі активізувати роботу щодо залучення і захист інвестицій та створення сприятливих умов для розвитку туристичного потенціалу Одеської області.

Також президент Саакашвілі доручив взяти під особистий контроль будівництво дороги "Одеса-Рені", а також доріг обласного призначення. Крім того, Порошенко підкреслив необхідність прискорення і завершення в самі стислі строки будівництво нового митного терміналу.


Особливу увагу Порошенко приділив необхідності забезпечення функціонування Штабу Військово-морських сил України в Одесі і доручив губернатору надати повне сприяння в цьому питанні, включно з допомогою тим українським військовим морякам, які вийшли з Криму і залишилися вірними військовій присязі.

Нагадаємо, 25 травня Міхеїл Саакашвілі заявив, що має намір повернутися в Грузію і активно включитися в політичний процес.