ua en ru

Порошенко присвоїв звання генерал-майора командувачу ВДВ Забродському

Порошенко присвоїв звання генерал-майора командувачу ВДВ Забродському Фото: Михайло Забродський

У серпні минулого року Михайлу Забродському було присвоєно звання Герой України

Президент України Петро Порошенко присвоїв почесне звання генерал-майора командувача Високомобільних десантних військ Збройних Сил України, Герою України Михайлу Забродському. Про це глава держави повідомив під час робочої поїздки до Донецької області, передає його прес-служба.

"У знак високої оцінки ратного подвигу Високомобільних десантних військ та їх командування, я прийняв рішення підписати указ про присвоєння командувачу ВДВ полковнику Михайлу Забродському Віталійовичу звання генерал-майор", - сказав Порошенко.

"За час командування 95-ї окремої аеромобільної бригади Високомобільних десантних військ полковник Михайло Забродський проявив себе як справжній патріот і захисник Батьківщини - під його безпосереднім керівництвом в стислі терміни на високому професійному рівні планувалися завдання підрозділам під час блокування міст Слов'янська та Краматорська. Бригаді вдалося в стислі терміни, без втрат захопити і утримувати оперативно важливий пункт - гору Карачун", - відзначили в прес-службі глави держави.

Нагадаємо, в серпні минулого року Михайлу Забродському було присвоєно звання Герой України.